Ordervoorbereiding

Deze blogcategorie bevat artikelen over ordervoorbereiding en orderpicken in de logistieke sector, die u kunnen helpen uw processen te optimaliseren, en waardoor uw magazijnmedewerkers hun werkzaamheden sneller kunnen uitvoeren.

 • Pick to cart met een orderpickkar

  Gepubliceerd door Mecalux

  Bij pick to cart verplaatsen magazijnmedewerkers zich met een orderpickkar om artikelen te verzamelen en te sorteren. Wanneer kan deze methode het best gebruikt worden?

 • Verpakking en logistiek optimaliseren

  Gepubliceerd door Mecalux

  Logistieke verpakkingen kunnen leiden tot meer efficiëntie in het orderverzamelproces. Hoe de verpakking en palletisering van uw producten optimaliseren?

 • Logistieke groupage van goederen

  Gepubliceerd door Mecalux

  « Groupage » of « consolidatie », is een methode die zeer veel gebruikt wordt in de logistieke sector. Welke rol speelt het bij het transport en de opslag?

 • Wave-picking

  Gepubliceerd door Mecalux

  Wave picking: de medewerker verzamelt producten die deel uitmaken van hetzelfde traject binnen een bepaalde tijd. Lees verder om er meer over te weten.

 • Voice Picking: alles wat u moet weten

  Gepubliceerd door Mecalux

  Het voicepicking systeem stuurt informatie die ontvangen is vanuit de magazijnsoftware Easy WMS door naar de magazijnmedewerker. Spraakgestuurde apparaten.

 • Stappen in de orderpicking

  Gepubliceerd door Mecalux

  Om het orderpickproces te optimaliseren, moeten de verschillende stappen bekend zijn. Om welke stappen gaat het? Welke rol spelen zij?

 • 2 belangrijke orderverzamelmethodes

  Gepubliceerd door Mecalux

  Welke van de twee belangrijkste orderverzamelmethodes past het beste bij uw magazijnbehoeften? Wat moet u analyseren alvorens een keuze te kunnen maken?

 • Logistieke innovaties: de laatste trends

  Gepubliceerd door Mecalux

  Maak kennis met de volgende logistieke innovaties: drones, augmented reality, Internet der dingen, big data. Wij vertellen u alles over de laatste trends.

 • 7 tips om de orderverwerking te verbeteren

  Gepubliceerd door Mecalux

  Klagen uw klanten ze niet op tijd worden geleverd? Wenst u het proces van orderverwerking te verbeteren? Begin met het toepassen van onze adviezen.