Klanten

Klanten

Oplossingen op maat voor elk bedrijf en elke sector

Meer dan 55 jaar ervaring in het uitvoeren van projecten voor bedrijven van alle groottes en sectoren

Ontdek enkele van de ultramoderne oplossingen die Mecalux heeft ontwikkeld

Klanttevredenheid, onze topprioriteit

Succesverhalen in kleine, middelgrote en grote bedrijven in alle sectoren

Samenwerken met een technologiebedrijf als Mecalux geeft onze klanten een concurrentievoordeel met uitgebreide oplossingen en opslagontwerpen op maat van hun behoeften.

Bekijk casestudy’s:

    No hay datos

  • ← Eerste
  • Vorige
  • Volgende
  • Laatste →

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Cepsa

Het nieuwe geautomatiseerde magazijn is een van de grootste investeringen van de smeermiddelenactiviteiten van Cepsa. Met Mecalux hebben we de ideale partner gevonden en het resultaat is uitstekend. Vandaag de dag zijn onze productie-, verpakkings- en verzendingsprocessen geïntegreerd in één enkele faciliteit.

Stéphane Barthélémy Operationeel Manager
Cepsa
Heidelberg

Dankzij Easy WMS hebben wij onze reactietijden, opslag en productkwaliteitscontrole verbeterd. Dankzij de nieuwe software van Mecalux hebben we het voorraadbeheer gestroomlijnd.

Sonia Ros Logistiek manager
Heildelberg
Adidas

Dankzij de oplossing die Mecalux heeft geïnstalleerd kunnen wij het belangrijkste doel voor dit magazijn bereiken: het zo snel mogelijk afhandelen van orders en leveren aan klanten. We hebben ook onze opslagruimte geoptimaliseerd om de capaciteit uit te breiden.

Felix Felder Hoofd Operaties
Adidas
Decathlon

Dankzij de hoge kwaliteit en distributie van de rekken is onze productiviteit bij het orderverzamelen aanzienlijk toegenomen. Nu kunnen we online shoppers en alle Decathlon-winkels in het Verenigd Koninkrijk sneller van dienst zijn.

Zsolt Kabai Projectmanager
Decathlon Verenigd Koninkrijk
Michelin

We hebben voor Mecalux gekozen als leverancier van ons rubbermagazijn na een analyse van voorstellen van 5 andere bedrijven. De keuze viel op Mecalux vanwege hun ervaring in het bouwen van gebouwen met stellingen en producten van hoge kwaliteit.

Antonio J. García-Montalvo Projectmanager - Automated Warehouse
Michelin