Presentatie

 

Mecalux is een van de marktleiders op het gebied van opslagsystemen. De activiteit van de onderneming bestaat uit het ontwerp, de vervaardiging, de verhandeling en de dienstverlening op het gebied van metalen stellingen, geautomatiseerde magazijnen en andere opslagoplossingen. Met een aanwezigheid in meer dan 70 landen is Mecalux marktleider in Spanje en nummer drie uit de sector op wereldvlak.

Het leiderschap van het bedrijf is gebaseerd op het beschikken over de meest geavanceerde technologieën van de industrie, alsook een uitgebreid distributienetwerk in Spanje, Frankrijk, Portugal, Italië, Duitsland, Slowakije, België, Nederland, Verenigd Koninkrijk, Tsjechië, Polen, Argentinië, Uruguay, Peru, Brazilië, Chili, Panama, Mexico, Canada, Turkije en Verenigde Staten.

De Groep beschikt over 11 productiecentra: Spanje (Barcelona, Gijon en Palencia), Polen (Gliwice), de Verenigde Staten (Chicago, Sumter en Pontiac), Mexico (Tijuana en Matamoros), Brazilië (São Paulo) en Argentinië (Buenos Aires), strategisch gevestigd om een snelle en vlotte service te bieden aan de huidige en potentiële markten.

De opening van nieuwe afdelingen, de uitbreiding van de commerciële en distributienetwerken, de investering in Onderzoek en Ontwikkeling, de afdeling voor geautomatiseerde magazijnsystemen en het portaal voor logistiek Logismarket, zijn momenteel de bronnen van groei en ontwikkeling van Mecalux Groep. Ze leiden, zoals altijd en sinds meer dan 55 jaar, tot een kwaliteitsproduct en een verzorgde service voor de klanten.

Missconfigured or missplaced portlet, no content found
Dynamic Content: false
Master Name: Showroom-banner
Template Key: