Labor Management System software

Labor Management System: verbeter uw logistieke prestaties

10 feb 2021

Is de betrokkenheid bij de logistieke taken te zwak? Of wilt u enkel de logistieke prestaties van uw medewerkers verbeteren? In dat geval is het goed mogelijk dat u een Labor Management System nodig heeft. De lage productiviteit van een logistieke dienstverlener is inderdaad gebaseerd op twee belangrijke factoren: een gebrek aan zichtbaarheid en het ontbreken van meetgegevens om de efficiëntie van de uitgevoerde taken te analyseren. Om dit te verhelpen, moet u weten dat een Labor Management System de oplossing is: dankzij deze software kunt u de productiviteit van uw personeel verhogen door de werkelijke tijd voor het voltooien van een taak te vergelijken met de standaardtijd (schatting).

Wat levert een Labor Management System u op?

Zoals eerder aangegeven, verbetert dit type software het beheer van uw magazijn. We gebruiken het om een duidelijker en preciezer beeld te krijgen van het werk dat door de magazijnmedewerkers wordt uitgevoerd.

Door de jaren heen hebben de bedrijven in de logistieke sector geconstateerd dat zo’n softwaresysteem hen in staat stelt de arbeidskosten te verlagen en de rentabiliteit van hun organisatie te verhogen.

Dankzij een Labor Management System kunt u:

 • Inzicht hebben in welke medewerker u zou moeten promoveren, belonen of trainen: en waarom zou u uw teams niet motiveren door het instellen van erkenningsprijzen of awards zoals « Medewerker van de Maand »?
 • Die uitvoeringsprocessen aandacht geven die gebrekkig worden volbracht, en die kunnen worden vereenvoudigd en verbeterd.
 • Uw behoefte aan medewerkers berekenen en plannen: of het nu het midden- of hoogseizoen betreft, u kunt bepalen hoeveel medewerkers u per werkplek nodig heeft.
 • De tijd en het budget berekenen, die aan elke logistieke handeling worden besteed.
 • Bereken de rentabiliteit van uw klanten: verdient u geld aan hen?

Wat is het ROI dat u met een LMS kunt behalen?

Het heeft jaren geduurd voordat bedrijven deze stap namen en besloten om software zoals het Labor Management System te installeren. Maar tijden veranderen en bedrijven ook: de technologische vooruitgang en het bijna algemene gebruik van softwareprogramma’s zijn onmisbaar geworden om concurrerend te blijven.

Enkele jaren geleden analyseerde deze software vooral de uitvoering van alle werkzaamheden. Tegenwoordig, worden niet alleen de werkzaamheden geanalyseerd maar ook de kosten, het gebruik van de apparatuur voor goederenafhandeling en de budgettaire ramingen.

Er wordt snel rendement op de investering (ROI) van een softwareprogramma behaald: zodra het geïnstalleerd is kunt u beslissingen nemen die een bijdrage leveren aan het verbeteren van uw resultaten.

Een Labor Management System voor magazijnen
Een Labor Management System voor magazijnen

De voordelen van het Labor Management System van Mecalux

Hier zijn enkele van de voordelen van onze workforce management software:

 • Een nauwkeurig beeld van de resultaten en activiteiten van uw werknemers.
 • Actuele gegevens in real time.
 • Een vermindering van de tijd die nodig is om de werkzaamheden te voltooien.
 • Een verhoging van de productiviteit van uw logistieke magazijnmedewerkers.
 • Beslissingen op basis van concrete cijfers.
 • Een verhoging van de logistieke betrokkenheid.
 • Een verbetering van het magazijnbeheer.
 • Budgettaire besparingen.

Zelfs als de aanschaf van een softwareprogramma een investering betekent, erkennen bedrijven die het hebben geïmplementeerd dat ze veel aspecten van hun magazijnmanagement hebben verbeterd. Indien u meer informatie wenst of vragen heeft, dan kunt u met ons contact opnemen door het contactformulier in te vullen.

Ons team van deskundigen zal graag snel uw vragen beantwoorden.

Missconfigured or missplaced portlet, no content found
Dynamic Content: false
Master Name: Banner-Software-Solutions
Template Key: