Draagarmstellingen voor de opslag van lange goederen

Gebruikershandleiding draagarmstellingen

08 feb 2021

Draagarmstellingen zijn zeer praktisch en robuust, waar lange en zware ladingen in kunnen worden opgeslagen. In onze sector worden ze zeer veel gebruikt om speciale goederen op te slaan, zoals bijvoorbeeld buizen, metalen onderdelen of palen.

Deze handleiding betreffende draagarmstellingen helpt het belang van dit soort stellingen in een logistieke omgeving te begrijpen, en wanneer hun gebruik wordt aanbevolen.

Vormt de draagarmstelling een goede oplossing voor uw bedrijf?

Wanneer u tot hier gekomen bent met het lezen van dit artikel, dan heeft u vast ook het artikel dat gaat over de mogelijkheden die bestaan met betrekking tot het kiezen van een opslagoplossing gelezen, en bent u zich bewust van het feit dat u wellicht draagarmstellingen nodig heeft.

Draagarmstellingen vormen een zeer robuuste opslagoplossing: de goederen worden horizontaal op de armen van de magazijnstelling geplaatst, en kunnen gemakkelijk door heftrucks uitgeslagen worden.

Er zijn twee soorten draagarmstellingen:

  • Eenzijdige draagarmstelling: deze optie is perfect wanneer u de draagarmstelling tegen een muur wilt plaatsen. Merk op dat deze structuur kan worden aangepast aan uw behoeften: u kunt armen toevoegen om er een tweezijdige structuur van te maken.
  • Dubbelzijdige draagarmstelling: hier kunnen aan beide zijden van de structuur goederen worden opgeslagen, wat vooral handig is als de draagarmstellingen zich midden in het magazijn bevinden.

Welke goederen worden opgeslagen in draagarmstellingen?

Deze opslagoplossing is geschikt voor de opslag van lange ladingen en verschillende soorten bouwmaterialen met specifieke afmetingen, zoals hout, plaatwerk, metaal en lateien of lintelen.

Er zijn vele soorten draagarmstellingen, van licht naar zwaar. Dit soort magazijnstellingen kunnen gemakkelijk aan de behoeften van uw logistieke magazijn aangepast worden waarbij ladingen tot 8 ton opgeslagen kunnen worden. Hetzelfde geldt voor de hoogte van de draagarmstellingen: die kan geheel aangepast worden.

Kunt u ze buiten gebruiken?

Het antwoord op deze vraag is: JA. Draagarmstellingen zijn niet alleen voor gebruik binnen, maar kunnen ook uitstekend gebruikt worden in de buitenlucht, wat een belangrijk voordeel is, vooral wanneer u op een bouwterrein werkt of wanneer u niet meer genoeg plaats heeft in uw magazijn.

Waarom kiezen voor draagarmstellingen?

Redenen om voor draagarmstellingen te kiezen voor de opslag van materiaal in uw magazijn:

  • Hier kunt u goederen of materiaal met specifieke afmetingen opslaan.
  • Hier kunt u lange goederen opslaan.
  • De stellingen zijn robuust en gemakkelijk aan te passen.
  • De beschikbare opslagcapaciteit wordt groter: door gebruik te maken van deze opslagoplossing kan vermeden worden dat een magazijn uitgebreid moet worden of dat de indeling ervan moet worden herzien.

U zult hebben opgemerkt, dat draagarmstellingen zeer gemakkelijk aan te passen zijn, waardoor deze opslagoplossing uiterst geschikt is voor gebruik in magazijnen.Neem voor meer informatie contact met ons op, telefonisch of door het contactformulier in te vullen. Ons team van deskundigen zal graag snel uw vragen beantwoorden.

Missconfigured or missplaced portlet, no content found
Dynamic Content: false
Master Name: Banner-Software-Solutions
Template Key: