Voorbeeld van een magazijn

Kies Mecalux voor het ontwerpen van uw logistieke magazijn

08 feb 2021

Ervaring

50 jaar wereldwijde ervaring: dat zijn de gegevens omtrent Mecalux, een bedrijf dat al jarenlang alles in het werk stelt om tegemoet te komen aan de vereisten van logistieke dienstverleners die besloten hebben op hen te vertrouwen.

Naast het succesvol afronden van grote logistieke projecten in Frankrijk, hebben wij eveneens de eer gehad projecten te begeleiden in Luxembourg, België, Duitsland, Nederland, Spanje en de Verenigde Staten. In totaal hebben meer dan 70 landen in de hele wereld besloten ons te vertrouwen.

Bovendien delen de deskundigen bij Mecalux hun kennis om vooruitgang te boeken: niets is waardevoller voor een bedrijf dan daadwerkelijk teamwork.

Het combineren van uw ideeën en uw project met onze deskundigheid maakt uw bedrijf tot een van de meest concurrerende in uw sector: u zult uw concurrenten niet langer hoeven te benijden.

Luisteren

Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt, wordt uw project «ons» project. Alle onze deskundigen zetten zich voor 100% in om u te helpen bij de uitwerking van uw ideeën: van ontwerp naar realiteit. Wij begeleiden u tijdens elk van deze fasen om uw project te optimaliseren.

Wij doen ons uiterste best om uw vragen te beantwoorden. Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke behoeften. Zo hebben sommigen een klassiek magazijn nodig, terwijl andere ondernemingen hun warehouse geheel of gedeeltelijk moeten automatiseren. Ons team heeft aandacht voor elk detail met betrekking tot uw huidige of toekomstige activiteiten. Elk aspect kan van belang zijn om rekening mee te houden, bij de inrichting van het magazijn dat aan uw behoeften en doelstellingen moet voldoen.

Deskundigheid

Meer dan een eenvoudig contact met een gespecialiseerde verkoper: het is een echt team van deskundigen dat dagelijks op het terrein actief is, om uw behoeften te begrijpen en oplossingen te implementeren die aan uw behoeften voldoen. Onze deskundigen worden voortdurend bijgeschoold om op de hoogte te zijn van de laatste technologische ontwikkelingen: meer dan 170 hooggekwalificeerde ingenieurs worden ingezet voor de ontwikkeling van softwareoplossingen voor WMS.

Wij vernieuwen ons voortdurend om u de meest geavanceerde, aanpasbare en aangepaste oplossingen op de markt aan te bieden, rekening houdend met alle mogelijkheden die het « Internet der Dingen » of in het Engels « Internet of Things » (IoT) en « Big Data » bieden.

Een complete dienstverlening die verder gaat dan het ontwerpen van een logistiek magazijn alleen

Om nog verder te gaan in ons streven naar perfectie en om u een onberispelijke en onovertroffen service te bieden, zal ons team van deskundigen u helpen bij de keuze van de juiste opslagoplossingen en het warehouse management systeem dat het meest geschikt is voor uw volumes, hoeveelheden en mogelijkheden.

Wij begeleiden u in uw keuzes, leiden uw medewerkers op in het gebruik van de nieuwe installaties en zorgen ervoor dat de nieuwe opslagoplossingen goed functioneren.

Kiezen voor Mecalux betekent het op lange termijn gemakkelijk optimaliseren van uw logistieke keten, aangezien wij een doorlopende telefonische klantenservice aanbieden aan onze klanten, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Als u besluit met ons in zee te gaan, of het nu gaat om de realisatie van uw magazijnontwerp of om het uitrusten van uw magazijn met opslagoplossingen, één ding is zeker, u zult er geen spijt van krijgen. Heeft u vragen neemt u dan contact met ons op per telefoon of door het contactformulier in te vullen. Een van onze medewerkers zal uw vragen graag zo snel mogelijk beantwoorden.

Missconfigured or missplaced portlet, no content found
Dynamic Content: false
Master Name: Banner-Software-Solutions
Template Key: