Mecalux wordt voor het vierde opeenvolgende jaar erkend in het 2024 Gartner® Magic Quadrant™ voor Warehouse Management Software

14 mei 2024

Mecalux is voor het vierde opeenvolgende jaar geselecteerd als een van de bedrijven in het 2024 Gartner® Magic Quadrant™ voor Warehouse Management Systemen. De analyse, opgesteld door het Amerikaanse onderzoeksbureau Gartner, biedt een diepgaande kijk op de leveranciers van Warehouse Management Software op de wereldwijde markt.

Easy WMS in het 2024 Gartner Magic Quadrant for Warehouse Management Systems-rapport

Easy WMS van Mecalux in de 2024 Gartner Magic Quadrant™ for Warehouse Management Systems

 

"Dat Mecalux voor het vierde achtereenvolgende jaar in het Gartner-rapport verschijnt, weerspiegelt onze voortdurende toewijding aan het ontwikkelen van softwareoplossingen die de winstgevendheid van logistieke processen verbeteren", zegt Javier Carrillo, CEO van Mecalux.

Easy WMS warehouse software is beschikbaar in 14 talen en stuurt al 24 jaar de logistiek voor bedrijven over de hele wereld. Easy WMS verhoogt de productiviteit bij activiteiten zoals ontvangst, opslag, orderpicking en verzending.

De software is in meer dan 1.100 installaties in 36 landen geïmplementeerd en vereenvoudigt en optimaliseert het beheer van alle soorten magazijnen, van handmatige magazijnen tot volledig geautomatiseerde distributiecentra. De software is uitgerust met geavanceerde functionaliteiten die elke logistieke uitdaging oplossen. De cloudgebaseerde versie van Easy WMS stelt bedrijven in staat om implementatietijden te verkorten en zich snel aan te passen aan veranderende marktbehoeften.

Voor bedrijven met omnichannel- en multi-magazijnlogistiek heeft Mecalux ook de Easy DOM-software ontwikkeld, een systeem dat is ontworpen om het beheer van verschillende distributiecentra te centraliseren en dagelijks grote hoeveelheden bestellingen te verzenden. Deze software beschikt over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gegevensanalyse en kunstmatige intelligentie. De software integreert en synchroniseert de verschillende belanghebbenden in de toeleveringsketen, van magazijnen, winkels en marketplaces tot verschillende ERP's, 3PL-operators, transportbedrijven en callcenters.

Klik hier om een exemplaar van het Gartner-rapport te downloaden.

Gartner disclaimer

GARTNER is een geregistreerd handelsmerk en dienstmerk van Gartner, Inc. en/of zijn Amerikaanse en internationale filialen en MAGIC QUADRANT is een geregistreerd handelsmerk van Gartner, Inc. en/of zijn filialen. Deze worden met toestemming gebruikt in dit document. Alle rechten voorbehouden.

Originele publicatie: Gartner, Magic Quadrant for Warehouse Management Systems, Simon Tunstall, Dwight Klappich, Rishabh Narang, Federica Stufano. 2 mei 2024.

Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die in zijn onderzoek wordt afgebeeld en adviseert technologiegebruikers niet om enkel te kiezen voor de leveranciers met de hoogste scores of andere soortgelijke aanduidingen. Analyses gepubliceerd door Gartner zijn gebaseerd op de meningen van Gartner als organisatie en mogen niet worden beschouwd als absolute waarheden. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot deze studie af, met inbegrip van garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.