corporate

WMS Warehouse Management Systeem | Easy WMS

De uitdaging om een maximaal concurrentievermogen in de toeleveringsketen te behalen

Neem contact op met onze expert

Controle en optimalisatie van de magazijnprocessen voor een grotere efficiëntie en rentabiliteit

Easy WMS is in staat om met dezelfde efficiëntie een handmatig bediend en op papier of op radiofrequente middelen gebaseerd magazijn, een gemengd magazijn of een grote, geautomatiseerde installatie te beheren

Wat heeft Easy WMS uw bedrijf te bieden?

 • Flexibiliteit, aanpassingsvermogen en schaalbaarheid. Aanpassingsvermogen aan de veranderingen in de omgeving, zoals nieuwe technologieën, veranderingen in de vraag, toename van de verkoop, enz.
 • Controle. Op elk moment weten wat uw stock is, waar deze vandaan komt, waar deze zich bevindt en waar deze heen gaat. Real time inventarisatie.
 • Dienst. Dienst van topkwaliteit aan uw klanten bieden, met stipte leveringen zonder fouten.
 • Workflowbeheer. Vlotte doorstroming van producten en informatie.
 • Integratie in elk ERP-systeem. Bevordering van de coördinatie tussen processen, van de productie tot de levering van de goederen bij de eindklant.
Tot
40%
toename in de opslagcapaciteit
Tot
30%
minder verrichtingen
Tot
99%
minder fouten
 • Rentabiliteit. Snel rendement op de investering dankzij de onmiddellijke voordelen.
 • Lagere logistieke kosten. Optimaliseert de efficiënte inzet van het personeel en minimaliseert verwerkingskosten.
 • Zeer nauwkeurige en snelle picking. Kortere termijnen en drastische vermindering van fouten.
 • Automatisering van de informatiestroom en de processen. Met realtime updates over de prestaties om sneller en beter beslissingen te kunnen nemen.
 • Evolutie. Vermogen om zich aan te passen aan nieuwe markttendensen zoals omnichannel-strategie en E-commerce wat zorgt voor een betere afhandeling van bijvoorbeeld bestellingen "in waves" en aan cross-docking.
 

WMS Warehouse Management Systeem

Het beste hulpmiddel om de groei van uw bedrijf te beheren en te consolideren

Easy WMS is een krachtig, robuust, veelzijdig en flexibel softwaresysteem met functies voor meerdere eigenaars, meerdere sites en meerdere talen, dat het beheer van een magazijn maximaal vereenvoudigt en optimaliseert, ongeacht de afmetingen of het type. Het controleert, coördineert en beheert alle bewegingen, processen en handelingen en vermenigvuldigt de rentabiliteit op alle vlakken: ontvangst, opslag, voorbereiding van de bestellingen en verzending ervan.

Twee opties voor software-architectuur die de schaalbaarheid en het aanpassingsvermogen aan de middelen van elk soort bedrijf waarborgen

 • Modaliteit op basis van Saas (Software as a Service)
  Dit implementatiemodel is gebaseerd op de cloud, met een 100% webinterface. Afhankelijk van het aangekochte softwarepakket heeft de klant met elke browser toegang tot de software Easy WMS, de gerelateerde applicaties en de updates, met de hoogste beveiliging en zonder te moeten investeren in een infrastructuur om de software te huisvesten. Klant- en productondersteuning zijn bij de maandelijkse bijdragen inbegrepen.
  Met deze ondersteuning worden de wachttijd voor implementering verlaagd, evenals de totale eigendomskosten.
 • Modaliteit on-premise
  In het on-premise model worden zowel de software als de hardware die vereist zijn voor een goed functioneren in de installaties van de klant gehuisvest.
  In de hiërarchische structuur voor controle en beheer bevindt Easy WMS zich in de laag net onder het globale beheersysteem van het bedrijf (ERP) waarvan het orders ontvangt over de uit te voeren verrichtingen (voorziene inslag, te versturen bestellingen, enz.) en waaraan het informatie terugstuurt over het resultaat van de operaties. Deze communicatie verloopt rechtstreeks, zonder tussenliggende lagen en met een minimale foutmarge bij de overdracht van gegevens. Zo wordt het hoogste niveau qua beveiliging en stabiliteit bereikt.

Easy WMS is beschikbaar in drie functionaliteitsniveaus zodat het aangepast kan worden aan de werkelijke behoeften van elk bedrijf en zodat de implementatiekosten beperkt kunnen worden. Het is mogelijk om op elk ogenblik van niveau te wisselen.

NEEM CONTACT OP MET ONZE EXPERT

Vul uw gegevens in, een van onze experts neemt contact met u op

Wanneer nodig, kunt u een afbeelding of document sturen. Het is mogelijk om maximaal 5 bestanden van elk 15 MB toe te voegen.

Waarom kiezen voor Mecalux Software Solutions?

 • Vertrouw op een leverancier van intralogistieke totaaloplossingen met meer dan 55 jaar ervaring

 • Meer dan 400 ingenieurs die zich enkel bezighouden met de ontwikkeling van software-oplossingen

 • Wereldwijd netwerk met meer dan 1.100 uitgevoerde projecten in 36 landen in Europa en Noord- en Zuid-Amerika

 • Grote investeringen in R&D en voortdurende innovatie: regelmatige updates en nieuwe functies