Warehouse Management Systeem (WMS)

Verhoging van de productiviteit. Totale controle over magazijnbeheer. Vermindering van fouten. Reductie van logistieke kosten. Permanente inventarisatie.

De langdurige ervaring van meer dan 50 jaar in magazijnen is toegepast in het Mecalux WMS (Warehouse Management Systeem).

Aanvraag voor informatie/of een offerte
Warehouse Management Systeem (WMS)
Easy WMS is software voor magazijnbeheer en richt zich tot ondernemingen uit diverse, uiteenlopende bedrijfstakken.

Easy WMS is software voor magazijnbeheer en richt zich tot ondernemingen uit diverse, uiteenlopende bedrijfstakken. De software heeft een heel brede waaier van toepassingsmogelijkheden. Het Warehouse Management Systeem kan zowel worden gebruikt in een kleine onderneming die een traditioneel magazijn heeft als voor de logistieke controle van een luchthaven.

De voornaamste taak van de software is de controle over en de coördinatie en het beheer van alle processen die plaatsvinden in het magazijn. De verscheidene niveaus in de gevorderdheid van de Easy WMS functionaliteit maken aanpassing van het product aan de concrete noden van elke installatie, afhankelijk van de graad van de complexiteit en automatisering van het magazijn, mogelijk. Bovendien kan men de software dankzij de grote flexibiliteit ervan aanpassen aan de veranderende situatie van de firma (het groeien van de onderneming, de introductie van nieuwe processen en het vermeerderen van de magazijnvoorraden).

De software werd volledig gecreëerd en geïntroduceerd door de firma Mecalux, die via haar naverkoopsafdeling haar klanten telefonisch, rechtstreeks of online bijstaat.

Voordelen

  • Groei van de logistieke productiviteit en vermindering van het aantal uitgevoerde activiteiten.
  • Volledige controle op de localisatie van de goederen.
  • Controle op het klaarmaken van de bestellingen in de vereiste tijdspanne.
  • Controle op de effectiviteit van het werk van de operatoren.
  • Het uitsluiten van fouten bij het versturen van de goederen.
  • Het sneller klaarmaken van de bestellingen en te versturen goederen.
  • Het vergemakkelijken van het tijdig leveren van een bestelling.
  • Het reduceren van de uitvoeringstijd van vele activiteiten verbonden met de bediening van de supply chain.
  • Beter gebruik van menselijke en materiële middelen.
  • Aanzienlijke verlaging van de kosten voortkomend uit verliezen door het vervallen van de houdbaarheidsdatum of het zoek geraken van goederen.
Aanvraag voor informatie/of een offerte

Vraag een deskundige +31 208 08 30 95