Mecalux neemt deel aan de vakbeurs Transport & Logistics 2019 in Antwerpen

24/09/2019

Mecalux stelt zijn nieuwste opslagoplossingen tentoon op de vakbeurs Transport & Logistics 2019, die van 15 tot 17 oktober 2019 plaats vindt in Antwerpen, België.

Het bedrijf zal een stand beheren van 50 m² (nr. 4134) waar Mecalux al zijn opslagsystemen zal demonstreren, zowel voor klassieke magazijnen als voor magazijnen met geautomatiseerde elementen.

Door deel te nemen aan de meest toonaangevende logistieke beurs van Centraal Europa, bevestigd Mecalux zijn wereldleiderschap, wat zich vandaag de dag vertaald in 11 productiecentra over de hele wereld en een aanwezigheid in meer dan 70 landen.

Vernieuwd en verbeterd: Transport & Logistics 2019

Antwerpen zal midden oktober uitgroeien tot dé logistieke hoofdstad van de wereld. Niet verwonderlijk dat topspelers in de sector aanwezig zullen zijn om hun nieuwste oplossingen voor transport, logistiek en distributie te presenteren.

Voor het evenement van dit jaar heeft de beurs ook de beurshal (Antwerp Expo Hall 4XL) gerenoveerd, en de 2.000 m² beschikbare ruimte uitgerust met de modernste technologie.

Transport & Logistics 2019 richt zich op technologische oplossingen op het gebied van logistiek, distributie en warehousing. Mecalux zal in dit kader de laatste ontwikkelingen in zijn warehouse management systeem Easy WMS presenteren vanuit stand nr. 4134.