2022 Gartner® Magic Quadrant™ voor warehouse management systemen

Mecalux is voor het tweede achtereenvolgende jaar erkend in het « Gartner Magic Quadrant for Warehouse Management Systems ».

DOWNLOAD GRATIS HET GARTNER-ONDERZOEKSRAPPORT

Het Gartner Magic Quadrant for Warehouse Management Systems (WMS) 2022 evalueert de toonaangevende softwareleveranciers op de markt. Het Magic Quadrant is een rapport dat inzicht verschaft aan leidinggevenden en supply chain technologie professionals met betrekking tot de huidige stand van zaken in de WMS markt.

Mecalux is erkend in het Magic Quadrant 2022 voor WMS, met betrekking tot zijn logistieke software Easy WMS.

Mecalux heeft 22 jaar ervaring in de ontwikkeling en implementatie van digitale oplossingen voor handmatige en automatische magazijnen. Met meer dan 360 ingenieurs, die gespecialiseerd zijn in softwareontwikkeling, is Easy WMS van Mecalux een veelzijdig, flexibel en schaalbare applicatie.

Dankzij zijn uitgebreide functionaliteiten kunnen bedrijven in alle sectoren hun logistiek efficiënter inrichten. Easy WMS van Mecalux, voornamelijk ingezet in de SaaS-versie, is al geïmplementeerd in meer dan 1.000 installaties in 36 landen.

Vul het formulier in om een gratis exemplaar van het volledige Gartner-rapport te downloaden.

 

Gartner en Magic Quadrant zijn gedeponeerde handelsmerken en diensten van Gartner, Inc. en/of zijn filialen in de Verenigde Staten en over de hele wereld, en worden met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.

Gartner ondersteunt geen enkele leverancier, product of dienst die in zijn onderzoeksrapport wordt afgebeeld, en adviseert gebruikers niet om uitsluitend die leveranciers te kiezen met de beste beoordelingen of vergelijkbare criteria. De onderzoeksresultaten die door Gartner gepubliceerd worden, zijn gebaseerd op de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en kunnen niet als absolute waarheden beschouwd worden. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek van de hand, met inbegrip van garanties van commerciële aard of geschiktheid voor een bepaald doel.

* Gartner, Magic Quadrant for Warehouse Management Systems, Simon Tunstall, Dwight Klappich, Rishabh Narang, 1 juni 2022