Easy WMS. De logistieke software ontwikkeld door experts in opslagoplossingen

Easy WMS is flexibel, schaalbaar en modulair: en bij uitstek hét geschikte systeem voor de groei van uw bedrijf

Easy WMS. De logistieke software ontwikkeld door experts in opslagoplossingen

Videotranscriptie

Voor miljoenen ondernemingen en managers in verschillende sectoren, is er tegenwoordig één factor die hen dagelijks met elkaar verbindt: Logistiek.

De logistiek is van essentieel belang geworden om te voldoen aan ieders consumptiepatroon.

Gewoontes zijn niet meer hetzelfde. De digitalisering heeft alles veranderd. Van de manier waarop we communiceren tot de wijze waarop we klanten nieuwe ervaringen bieden.

Mecalux heeft deze transformatie tezamen met de klanten ervaren. Vanaf de oprichting van het bedrijf voor industriële rekken tot de ontwikkeling van automatische opslagoplossingen enkele jaren later, heeft Mecalux klanten steeds ondersteund in hun streven naar meer productiviteit. Met meer dan 50 jaar ervaring in de logistiek, heeft Mecalux een WMS ontwikkeld en gaat samen met haar klanten, de uitdagingen van de digitale transformatie aan.

Easy WMS van Mecalux Software Solutions is een WMS dat speciaal is ontworpen om u te ondersteunen. De software evolueert elke dag dankzij de teams van ingenieurs en ontwikkelaars.

Door het volgen van de veranderingen op de markt, de opkomst van nieuwe technologieën en de nieuwe consumptiegewoonten, is Easy WMS uitgegroeid tot een intelligente oplossing die gericht is op de toekomst. Het WMS en de aanvullende modules worden elke dag verrijkt met nieuwe functionaliteiten zodat het perfect op uw bedrijf en uw producten kan worden afgestemd, wat het logistieke beheer nog eenvoudiger maakt.

Logistiek is de sleutel tot het succes van uw onderneming. Daarom zetten wij ons in om u te ondersteunen bij het digitaliseren van uw toeleveringsketen, het beheren van uw activiteiten, het automatiseren van uw magazijnstromen, het aansturen van uw automatische apparatuur en het ontwikkelen van uw business.

Tegenwoordig moet u sneller en efficiënter zijn om concurrerend te blijven. Uw doel? Bereiken wat anderen niet bereiken.

Het WMS van Mecalux is speciaal ontworpen om u op kop te houden. Wees nummer 1!

Easy WMS is flexibel, schaalbaar en modulair: en bij uitstek hét geschikte systeem voor de groei van uw bedrijf!