Verrijdbare Movirack en inrijstellingen voor de vriesruimtes van Nufri

02/10/2019

De groenten- en fruitgroep Nufri vertrouwt opnieuw in de opslagoplossingen van Mecalux voor het inrichten van zijn magazijn in Alicante. Vier van de vijf opslagruimtes in het magazijn zullen uitgerust worden met verrijdbare stellingen Movirack. In de vijfde opslagruimte zullen inrijstellingen geïnstalleerd worden. In 2014 heeft Mecalux al één van de magazijnen van het hoofkantoor in Lérida uitgerust.

De opslagruimtes van Nufri met verrijdbare Movirack en inrijstellingen

Het nieuwe magazijn van Nufri wordt ontworpen om 2209 pallets van 1000 x 1200 mm, en een gewicht van maximaal 1400 kg per stuk, te kunnen beheren. Bovendien worden de stellingen aangepast aan de hoogte van de pallets die Nufri gebruikt (2,5 m) waardoor de opslagcapaciteit en de functionaliteit van de Movirack en inrijstellingen optimaal zullen zijn.

Het magazijn maakt beter gebruik van de beschikbare ruimte en de opslagcapaciteit wordt met meer dan 50% verhoogd ten opzichte van conventionele palletstellingen.

Nufri, kwaliteit en betrokkenheid

Nufri is al meer dan 45 jaar actief in de groenten- en fruitsector en levert kwaliteitsproducten en een uitgebreid palet aan diensten. Meer dan 400.000 ton verse en bewerkte producten worden jaarlijks in meer dan 40 landen op de markt gebracht.

Daar het om verse producten gaat is het voor Nufri van essentieel belang over technisch hoogwaardige installaties te beschikken, die de traceerbaarheid, de opslag en de kwaliteit van de verse en bewerkte vruchten kunnen garanderen.