Het magazijn voor pallets van de logistieke dienstverlener Barsan in België

08/04/2019

Barsan Global Logistics, de grote logistieke dienstverlener, aanwezig op vijf continenten, voorziet zijn magazijn in Willebroek (België) van Mecalux palletstellingen, die geschikt zijn voor de opslag van meer dan 33.200 pallets.

Het nieuwe, in tweeën verdeelde magazijn, bestaat uit stellingen van 8,5 m hoog, met vijf opslagniveaus die elk tot 2700 kg kunnen dragen. Voor de goederen is dit systeem robuust, aanpasbaar en veelzijdig; de beschikbare ruimte wordt optimaal gebruikt en de directe toegang tot elke pallet blijft behouden.

Voor de afhandeling van de pallets in de stellingen, gebruiken de magazijnmedewerkers trilaterale heftrucks die ideaal zijn voor het werken in smalle gangpaden. Sommige centrale gangpaden kunnen wel 84 m lang zijn. De gangpaden onder de stellingen zijn open om de verbinding tussen de centrale gangpaden te verbeteren.

Het magazijn van Barsan in Belgie, voor een beter beheer van zijn logistiek

Mehmet Can Günaydın - Business Development Manager
« Barsan geeft er de voorkeur aan te werken met internationale bedrijven zoals wij. Ons bedrijf heeft eerder de kans gehad samen te werken met Mecalux in andere landen, en daar wij tevreden waren over de geleverde diensten, hebben wij nogmaals een beroep op hen gedaan. Wij zoeken altijd gemotiveerde leveranciers die op maat gemaakte oplossingen bieden, en we zijn trots te kunnen zeggen dat Mecalux aan de verwachtingen voldoet. »

Wereldwijde aanwezigheid

Opgericht in 1982 in Istanbul als zijnde een adviesbureau gespecialiseerd in buitenlandse handel en douane-activiteiten, levert Barsan tegenwoordig wereldwijd geïntegreerde logistieke diensten. Het bedrijf heeft 67 logistieke centra verspreid over vijf continenten, met een totale opslagcapaciteit van 1,5 miljoen m².