Stellingen met smalle gangpaden: hoge opslagcapaciteit en veelzijdigheid

01/08/2017

Mecalux heeft stellingen geïnstalleerd in het magazijn van een transportbedrijf in Duitsland, waar een grote diversiteit aan pallets met veel verschillende referenties opgeslagen wordt. De totale opslagcapaciteit omvat 6700 pallets en containers met verschillende afmetingen en omloopsnelheden.

Instalación estanterías de Palets en Alemania


Een van de voordelen van het stellingen systeem is dat het aan elk type lading, gewicht en volume aangepast kan worden. Legbordroosters waarborgen op elk niveau een maximale stabiliteit van de pallets.

In dit magazijn, waar de gangpaden slechts 1,70 m breed zijn, wordt gewerkt met “smalle gangpad”-heftrucks, waardoor de beschikbare oppervlakte maximaal wordt benut om zo een grotere opslagcapaciteit te verkrijgen. Er zijn geleiders geplaatst aan de zijkant die ervoor zorgen dat de heftrucks gecentreerd de gangpaden in komen en veilig in het midden blijven rijden.

Het magazijn behoort toe aan één van de meest vooraanstaande bedrijven op het gebied van technische apparatuur en industriële voertuigen voor de transportsector in Europa. Het bedrijf ontwikkelt en commercialiseert innovatieve vrachtwagens, die uitgerust zijn met de meest geavanceerde technologie, aangepast aan de hoge vereisten van zijn klanten.

 

Guardar